Готові на все заради дітей: жінки з цими іменами стають найкращими мамами

У списку їх 4

Ірина

Матусям з таким іменем притаманна дуже сильна інтуїція. Тому вони відчувають навіть найменші невисловлені бажання та переживання своєї дитини. Це допомагає їм краще розуміти своє чадо, і в потрібну хвилину вчасно підставити йому плече.

Валерія

Жінки з таким іменем надзвичайно активні. Тому вони зроблять усе і навіть більше, щоби створити своїй дитині комфортне середовище. Крім того, вони завжди дуже сучасні й прекрасно розуміють потреби підростаючого покоління, а тому поділяють усі захоплення своїх дітей.

Анна

Жінки з таким іменем здатні на велику самопожертву, а особливо, якщо йдеться про їхніх дітей. Вони ладні віддати дитині останнє. Водночас вони уміють бути вимогливими, що не завжди подобається юним нащадкам. Та зрештою діти усвідомлять, що усе це було зроблено заради них.

Катерина

Катерини по своїй природі дуже вольові жінки, деколи з диктаторськими замашками. Але, ставши матір'ю, така жінка буквально розчиняється в любові та ніжності до свого чада. Ці жінки дуже багато роблять для своїх дітей, і підтримують їх навіть дорослими.

Сильні, могутні та владні: жінки з цими іменами «правлять світом»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень