ТОП-5 рівненських готелів, в яких дозволено проживання з домашніми тваринами

За матеріалами сайту booking.com ми підготували рейтинг готелів Рівненщини, де можна проживати з кішкою, папугою або собакою

Готель "Optima Rivne" 

вул.Словацького, 9

Дозволяється розміщення з домашніми тваринами. Але може стягуватись за це додаткова плата. Вартість проживання за одну добу стартує від 748 грн.

Готель "MelRose"  

вул.Костромська, 59

Розміщення з домашніми тваринами можливе за попереднім запитом. Може стягуватись додаткова плата. Вартість проживання за 1 добу стартує від 560 грн.

Готель "Підкова"

вул.Івана Підкови, 17 а

Дозволяється розміщення з домашніми тваринами за попереднім запитом. Вартість проживання за одну добу статрує від 510 грн.

Готель "Швейцарія"

с.Обарів, вул. Соборна, 51

Розміщення з домашніми тваринами можливе за попереднім запитом. Може стягуватись додаткова плата. Вартість проживання за одну добу від 540 грн.

Готель "Оазис М"

с.Бабин, вул.Незалежності, 53 б 

Розміщення з домашніми тваринами можливе за попереднім запитом. Може стягуватись додаткова плата.Вартість проживання за добу від 440 грн.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень