Горобець залетів у дім: що віщує прикмета

Прикмети наших пращурів

«Горобець залетів в будинок» – прикмета неоднозначна. Найпоширеніше народне повір’я говорить, що вигляд птахів приймають душі померлих, які час від часу повертаються в рідні місця.

Однак у цієї прикмети є й інші, не менш цікаві пояснення.

Кажуть, що горобець, цвірінькаючи на балконі або підвіконні незаміжньої дівчини, зазиває до неї сватів. 

Однак значення прикмети кардинально змінюється, якщо маленький співак намагається проникнути в дім.

 

Горобець залетів через двері

Така прикмета вказує на будь-які події, про які ви вже замислювалися. Згадайте, які думки турбували вас останнім часом – саме цим планам і задумам потрібно приділити особливу увагу.

Якщо ви давно подумували про те, щоб пройти медичне обстеження – зробіть це, не відкладаючи.

Перед далекою дорогою ретельно перевірте валізу і список документів, які необхідно взяти з собою. Вирушаючи на співбесіду, постарайтеся вийти з будинку раніше, щоб не нервувати через можливе запізнення і не провалити інтерв’ю.

Горобець залетів через вікно

Якщо горобець залетів через вікно, це попередження мешканцям про несподівані проблеми і труднощі. Нічого небезпечного не відбудеться, але слід приготуватися до того, що дрібні неприємності зруйнують ваші плани. 

Горобець залетів через вентиляцію або комин

Забобонні люди кажуть, що горобець, який проник в кімнату через вентиляцію або камінну трубу приватного будинку – це поганий вісник.

Пернатий гість віщує важку хворобу когось із близьких родичів або інше, не менш значне нещастя.

Однак сумних наслідків візиту можна уникнути. Потрібно тільки замкнути вентиляцію або комин, позбавивши горобця можливості покинути кімнату цим шляхом. Нехай вилетить через вікно або кватирку. Тоді погана прикмета не спрацює.

Якщо горобець гине, не встигнувши покинути квартиру, це віщує мешканцям різноманітні нещастя.

Не можна виганяти або лякати горобця: відкрийте вікно і нехай він самостійно покине ваш будинок. Не намагайтеся зловити горобця, щоб приручити, інакше нещастя, звістку про яке він приніс, надовго оселиться поруч з вами. Прийміть попередження до відома і відпустіть небесного вісника на волю.

Джерело: Всезнайко

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень