Горе у родині відомих освітян: у Німеччині померла молода рівнянка (ОНОВЛЕНО)

Дівчині було 24 роки

У Німеччині померла 24-річна Ганна Горобець – донька Мирослави та Андрія Горобця, настоятеля Свято-Софіївської парафії, який у 2011 році помер від раку.

Дівчину теж спіткала тяжка хвороба, яку вона не змогла подолати. Про це у фейсбуці повідомила заступниця начальника міського управління освіти Катерина Сичик. Подаємо її текст без змін:

— Шановні освітяни, просвітяни!

 

В сім’ї відомих у нашому місті освітян і просвітян Мирослави Горобець та Ірини Міськової трапилось велике горе: померла 24 -річна донька і онука Ганна, яка лікувалась в Німеччині.

 

Для того, щоб забрати тіло в Україну необхідна велика сума коштів. В Німеччину Мирославі довелось їхати самій, бо чоловік Олександр боронить Україну на фронті.

 

Вдома залишились двоє неповнолітніх дітей. Родина благає про допомогу, щоб поховати молоду дівчину в Україні, яку вона безмежно любила.

Оновлено 02.11. Сьогодні мама дівчини щиро подякувала усім, хто допоміг буквально за день зібрати гроші, і попросила прибрати з публічного доступу реквізити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень