Google закриває популярний додаток для смартфонів

Незабаром стане одним популярним додатком менше

На фронтах «Плеймаркету» незабаром стане одним популярним додатком менше.

Компанія Google офіційно заявила, що збирається прикрити YouTube Go – це аналог програми YouTube, “полегшена” версія для власників бюджетних смартфонів зі слабким “залізом” та малим обсягом оперативної пам’яті. 

Точних причин такого рішення компанія не називає, але про них можна здогадатися. 

Технічні характеристики навіть у дешевих пристроїв зростають рік у рік, а на підтримку програми Google доводиться витрачати чимало ресурсів. 

 

Та й функціонально YouTube Go залишав бажати кращого – урізані можливості не дають користувачам залишати коментарі до відео, публікувати чи редагувати свої ролики.

 

 Немає у додатку і темної теми оформлення, яка давно має його «старшого брата».

YouTube Go остаточно залишить Google Play у серпні цього року. В якості альтернативи Google пропонує встановити звичайну програму YouTube або користуватися її веб-версією з браузера. 

Компанія стверджує, що попрацювала над оптимізацією, і тепер програмою відеохостингу стане набагато комфортніше користуватися людям з бюджетними смартфонами або поганим інтернет-з’єднанням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень