Нарешті! В Google Maps буде темна тема для iPhone

Плюс інтеграція з iMessage

Нарешті. Компанія Google запустила темну тему для мобільного додатка Google Maps на Android  ще в лютому. Невдовзі темний режим буде доступний і для iPhone.

Якщо вірити Google, це станеться «найближчими тижнями». Перевірити доступність нової опції можна буде в «Налаштуваннях».

Розробники обіцяють, що темний режим в Google Maps заощадить заряд батареї й «дасть очам відпочити».

Разом з темним режимом Google оголосила про запуск інтеграції карт з iMessageТепер можна буде ділитися своєю геолокацією в реальному часі з друзями в iMessage за допомогою кнопки Google Maps в додатку «Повідомлення». За замовчуванням доступ до місця розташування в реальному часі надається одержувачу на 60 хвилин, але за бажанням можна буде продовжити доступ до трьох днів або припинити доступ в будь-який час.

Також в Google офіційно розповіли про віджети Google Maps для домашнього екрана iPhone для швидкого планування поїздок і запуску навігації. Ця функція почала поширюватися серед користувачів минулого тижня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень