Головного митника області звільнили

Олега Вавровського звільнено з посади Керівника Рівненської митниці ДФС, - місцеві ЗМІ

На цій посаді він протримався більше року. Екс-керівник Олег Вавровський потрапив під «хвилю звільнень» у ДФС. За словами члена люстраційного комітету Павла Ульяновського, екс-очільника звільнили через те, що Рівненська митниця єдина в Україні непідконтрольна Насірову, пише Четверта Влада.

Так, голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров минулої п`ятниці  направив тепер уже екс-головуючого митниці на Рівненщині Вавровського на навчання. А вже у понеділок Рівненська митниця отримала наказ, підписаний Насіровим, відповідно до якого було звільнено трьх заступників пана Вавровського: Сергія Панчука, Сергія Мовчанюка, Андрія Чаборая.

Таким чином, протягом п`яти робочих днів Рівненська митниця функціонувала без керівника. Оскільки правом підпису документів на перерахування коштів до бюджету володіє лише керівник установи, якого весь цей час не було, то чимало суб`єктів почали  розмитнюватися на  Волині, а не у Рівному, як робили це раніше.

Наразі виконуючим обов`язки керівника установи виконує Олександр Вакульчик.

Відомо, що за останні 2 місяці на Рівненській митниці ДФС фіскалами проведено 5 перевірок. На думку голови Форуму сприяння митній справі та інвестиціям Рівненщини Віталія Конончука, всі вони  мали упереджений характер. Справжньою їх метою, на його думку, була зміна керівництва митниці у Рівному та встановлення впливу керівника ДФС України Романа Насірова.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень