Головні тренди Нового року 2021: як стильно прикрасити ялинку (ФОТО)

Надихайтеся та створюйте новорічний настрій

Як прикрасити ялинку так, щоб вона ще довго підтримувала святковий настрій та виглядала стильно, розповідають homesandgardens. Надихайтесь та створюйте власні оригінальні композиції.

Декор ялинки в скандинавському стилі

Монохромні білі та срібні кольори, невеликі скляні дрібнички та свічки – такий стиль як ніколи популярний. Він перенесе вас у атмосферу затишного скандинавського хюґе. А додавши іграшок з фактурними візерунками чи зображеннями сніжних пейзажів, ви зможете створити справжню зимову казку прямісінько у вашій вітальні.

Колор-поп

Не поспішайте відкладати різнокольорові іграшки подалі, а експериментуйте з ними. До прикладу, оберіть один акцентний відтінок у кімнаті та прикрашайте ялинку іграшками такого кольору, не забуваючи розбавляти їх маленькими прикрасами інших яскравих кольорів. Якщо у вашому інтер’єрі панують пастельні відтінки, це навіть краще, адже тоді така різнобарвна ялинка стане центральним акцентом!

Королівський стиль

Ніколи не вийде з моди і розкішне поєднання золотистих, червоних та глибоких зелених кольорів в обрамленні бісеру, оксамитових бантів та витончених блискучих деталей. Надихайтесь королівською та казковою тематикою, доповнюйте таку ялинку фігурками корони чи оленів та бордовими подарунковими коробочками.

Сільська елегантність

Ще один спосіб підкреслити красу самої ялинки – розвісити небагато однакових невеликих прикрас по всій ялинці, або й зовсім від них відмовитись від них, а серед гілок розташувати мерехтливі вогники. Ваша ялинка виглядатиме просто, проте дуже витончено та природно.

Золото завжди у тренді

Не хочете банальну ялинку, прикрашену золотистими іграшками? Додайте до цього монохрому трохи сучасності: невеликі сірі, чорні та чорно-білі іграшки з графічними візерунками чудово розбавлять феєрію золота та оживлять класичну композицію.

Ялинка з минулого століття

Надихайтесь естетикою початку 20 століття: створіть на вашій ялинці бурхливу композицію з розкішних матеріалів – шовк, оксамит та скляні іграшки синього, димчастого сірого та золотого кольору. Не бійтесь додавати екстравагантності: іграшки з леопардовим принтом чи декоративне перо павича не будуть у цьому стилі зайвими.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень