

Рецепт страви
Цикл різдвяно-новорічних свят завершує Голодна кутя перед Водохрещем. Страва готується винятково пісною з додаванням горіхів та родзинок. Тому її й називають Голодною кутею.
Зауважимо, що на свята кутю готують тричі – 6 січня на Святий Вечір, 13 січня перед Старим Новим роком – Багата кутя (Щедра кутя), і 18 січня, напередодні Водохреща – Голодна кутя.
Помийте пшеницю і замочіть її на кілька годин. Потім варіть кашу протягом півтори години. Родзинки залийте окропом, промийте і висушіть. Мак залийте окропом, залиште на 30 хвилин і перетріть. Горіхи подрібніть не дуже дрібно.
З’єднайте усі продукти й залийте все узваром, у якому розчинили мед.
Також ми писали таке:
Радіо Трек: НОВИНИ
У ці дати народжуються найпривабливіші жінки: погляд нумерологів
Не купуйте їх: назвали 3 найгірші консерви на полицях українських магазинів
Передати показники лічильників більше НЕ вдасться: що робити споживачам?
5 речей на кухні, які проганають із дому гроші: народні прикмети
Його краще не купувати: назвали найгірше морозиво в українських магазинах
В маршрутці №6 у Рівному забули чорний рюкзак з концертним костюмом танцювального колективу «Едельвейс». Прохання допомогти в пошуку. Хто знайшов рюкзак, прохання зателефонувати за номерами телефонів 068-007-30-37 або 050-339- 30-37
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064