«Гнида і гниль»: Лорак публічно попросила вибачення, але її зацькували

Українці не стримували себе у висловах на адресу зрадниці

Опальна співачка Ані Лорак вкотре опублікувала «порожній» пост, в якому попросила вибачення у всіх, кому заподіяла біль, в Прощену неділю, проте тільки нарвалася на хейт.

— У цей особливий день я прощаю всіх тих, хто чимось мене образив, а також прошу пробачити тих, кому я заподіяла біль, — написала співачка в Instagram.

І якщо росіяни захоплено сприйняли слова Лорак і почали розхвалювати Кароліну, то українці одразу ж поставили її на місце і написали, що їй немає пробачення після того, як вона зрадила найцінніше — свою батьківщину.

Що пишуть користувачі мережі

— Нехай Бог прощає, а ми, українці, ще довго будемо пам'ятати вашу зраду

 

—Війна йде. Потрібно не мовчати, а говорити, що творить росія

 

—Тобі немає прощення. Гнида і гниль

 

—Зрада - це зрада, як не крути

 

—Їдь і відкрий свій «Острів» у Маріуполі або в Бучі, заспівай колискову українським дітям на кладовищах, подивися в очі матерям і дружинам

 

—А чи не пішла б ти до біса зі своїми вибаченнями?

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

З 24 лютого 2022 року Ані Лорак мовчить про велику війну в Україні. Спочатку вона поїхала за кордон, а пізніше знову повернулася в країну-агресора, де продовжує працювати та виступати.

Українські зірки неодноразово розповідали, що намагалися достукатися до неї, але та наполегливо продовжує грати в мовчанку, щоб не втратити заробіток в РФ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень