Глобальний проект ремонту дороги на вулиці Чорновола розробляють у Рівному

З будівництвом тротуарів, де їх досі не було

У Рівному планують ремонтувати вулицю Чорновола – до мікрорайону «На Щасливому». Про такі плани нещодавно оголосив міський голова Рівного Володимир Хомко.

Крім того, вздовж вулиці Чорновола аж до 16-ї школи, що у Новому дворі, мають завершити будівництво тротуарів, яких місцями немає зовсім.

Після басейну тротуари виглядають ось так

Люди на свій страх і ризик просто йдуть обабіч дороги

Частину зробили торік за кошти громадського бюджету.

Однак лишилося з’єднати частинку від 75-го до 85-го будинку (поблизу Чорнобильської лікарні). Проект уже на стадії завершення, повідомив начальник міського управління ЖКГ Ярослав Сахнюк. Він вважає, що всі депутати погодяться, що цю частину треба з’єднати, бо там суцільна багнюка, каже Ярослав Сахнюк.

Цю сторону (ліву, якщо рухатися з центру міста, - ред.) робитимуть першочергово. Далі планують взятися за тротуар праворуч, каже головний комунальник міста:

Нині замовили проект, аби доробити тротуар від заправки «ОККО» і до 16-ї школи.

Подекуди, це вже після запраки, тротуару немає взагалі

Нарешті, доріжка для пішоходів з'явится і біля школи

А от щодо ремонту дороги, нині проектний інститут розробляє глобальний проект, повідомив міський голова Володимир Хомко:

- Ремонт дороги Чорновола до «Щасливого». Розробляється зараз великий проект. Проект дуже важливий, тому що він пов'язаний із відводом, в тому числі, зливових вод, там зараз виникає проблема. Об’єднали дорогу із тим тротуаром. Робить проектний інститут.

А от в управлінні ЖКГ поки так впевнено про ремонт дороги говорити не беруться. За словами Ярослава Сахнюка,

з приводу дороги там таки йдуть дискусії, я ще нічого не знаю. Ми тільки робимо тротуари на рівні «червоної лінії». Щоб потім, якщо буде навіть якесь розширення дороги чи водовідведення, не пошкодити той тротуар, який ми вже зробимо.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень