Гімнастику для шиї – скасували. Як тепер працює Дія.Підпис

Технологію значно спростили

Отримати і засвідчити документи у сервісі державних послуг Дія тепер значно простіше. Команда оновила роботу технології електронного підпису – Дія.Підпис.

— Скасували вашу «улюблену»‎ гімнастику для шиї. Тепер, щоб підписати документ, достатньо просто кліпнути очима або усміхнутися.

 

Технологія Дія.Підпису новітня та унікальна. Коли ви підписуєте документ, штучний інтелект порівнює біометрію вашого обличчя з фото в ID-картці чи закордонному паспорті.

 

А кліпнути чи усміхнутися потрібно для того, щоб Дія розуміла, що ви — реальна людина, - повідомляє команді Дії у фейсбуці.

Нагадаємо, формування Дія.Підпису стало мемом. Користувачі соцмереж ділилися своїми невдалими спробами авторизації. Людям по кілька разів доводилося крутити головою у різні сторони. Але зрештою результат не завжди був успішним.

Що таке «Дія.Підпис»

Дія.Підпис — це універсальний цифровий ключ, яким можна користуватися при підписанні документів онлайн — у Дії і не тільки! З ним ви можете підписати будь-який PDF-документ: заяву на порталі Дія, договір оренди, доручення, офіційний лист тощо.

Дія.Підпис — це кваліфікований електронний підпис (КЕП), який дозволяє підтвердити особистість людини в цифровому вимірі. Це необхідно, щоб підписувати документи, авторизуватися в державних сервісах і отримувати електронні держпослуги.

КЕП та Дія.Підпис – це, по суті, аналог вашого реального підпису, який ви ставите на важливих документах на папері. Ця технологія стане в нагоді якщо ви працюєте з електронними документами (наприклад подаєте звіт у форматі PDF).

Чому це корисно

Дія.Підпис можна використовувати як на порталі Дія – для отримання і підпису доступних там документів – так і на сайтах інших державних структур.

Як активувати «Дія.Підпис»

  • Зайдіть з мобільного в додаток Дія
  • Оберіть «меню»
  • У самій горі оберіть Дія.Підпис
  • Натисніть активувати Дія.Підпис
  • Розмістіть передню камеру телефона перед обличчям
  • Стежте за інструкціями – кліпніть або усміхніться
  • Оберіть 5 цифр для підтвердження підпису і запам’ятайте їх
  • Дія. Підпис – готовий

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень