Герої нашого часу: здолбунівські хлопці показали, чим варто займатися в неділю вранці (ВІДЕО)

«Справа невелика, але потрібна» (с)

Сьогодні ввечері в інстаграм-пабліку rivne_1283 з’явилося дуже цікаве повідомлення. У ньому – купа тексту і всього дві «склеєні» фотографії молодих людей біля кисневих балонів.

Текст – вражає. І надихає

Респект хлопцям

 

У неділю зранку, замість того щоб довше поспати, вирішили зробити невеличку добру справу. Допомогли медичному персоналу нашої Здолбунівської лікарні завантажити балони для наповнення їх киснем.

 

Справа невелика, але потрібна, бо персоналу реально важко.

 

Всі ці люди величезні герої – від лікаря, що рятує хворих в реанімації, до водія, який везе балони на завантаження киснем.

 

Минулого тижня і сьогодні ми теж допомогли завантажити балони будемо це робити і надалі. Чим можемо, тим будемо корисні. Можна написати 100 коментарів, сказати 1000 слів як ти любиш місто або як правильно його любити і що потрібно робити. А можна зробити невеличку, але добру справу.

 

НЕ СЛОВА, А РЕАЛЬНИМИ СПРАВАМИ!

https://www.instagram.com/p/CV-wZS8ATRC/

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень