Геннадій Корбан передав привіт СБУ, Саакашвілі сказав, що протримається недовго

Країна чудес

Нагадаємо, 31 жовтня СБУ затримала Геннадія Корбана в рамках проведення спецоперації з ліквідації ОЗУ. (організованого злочинного угруповання). Однак, вже через тиждень, в суботу, 7 листопада, співробітники тих самих правоохоронних органів доставили лідера партії УКРОП Геннадія Корбана назад у Дніпропетровськ, до будинку, в якому той прописаний.

Того ж дня біля 8-ої вечора на сторінці Геннадія Корбана у соціальній мережі Facebook зявилося ось таке фото:
[media=49163]

Фото супроводжував ось такий запис:

Всем добрый вечер.
Моя небольшая молчаливая пауза связанна с появившейся возможностью выспаться. В ближайшее время я буду публиковать много интересного, а сейчас я хотел бы поблагодарить всех кто не остался равнодушным к моей ситуации.
В данный момент провожу домашний арест в компании своих друзей - нардепов Андрея Денисенко , Бориса Филатова , Виталия Куприя и коптера Грицака который нахально завис напротив окна моего кабинета. Мы решили Коптеру пятьдесят грамм не предлагать.

Така демонстрація самовдоволення у багатьох викликала негативну реакцію. Корбану нагадали, що в суді він нарікав на здоров’я і мало не вмирав.

Den Bojanić: Ну-ну. Алкоголь, сигареты, а в суде снова «прединфарктное» состояние?

Хоча, треба визнати, що в «хворобу» Корбана ніхто серйозно не вірив, і суд, який ухвалив його звільнити під домашній арешт, вочевидь, керувався зовсім іншими аргументами.

Фото із застіллям та задоволеним Корбаном отримало масу репостів та стало предметом численних публікацій. Багато хто вважає, що це прямий виклик Порошенку.

Ще не знаючи про таку ескападу Корбана, Саакашвілі в ефірі каналу 112 сказав про всю цю ситуацію наступне:

"Если ты Корбан, если ты кричишь, если вор говорит: "Почему меня схватили?", вор глубоко не прав. Вор должен быть посажен. Если общество спрашивает, почему только одного вора схватили, общество право. Корбан не прав, общество право. Когда задают вопрос: "Или это избирательное правосудие?", общество право. Пока если это будет только Корбан, Мосийчук или даже Коломойский и общество не будет заниматься, допустим, тем же Ахметовым, олигархами, людьми, которые грабили Украину все эти годы…, конечно, общество будет право… Общество прекрасно знает, что они тоже грабили, они должны отвечать, просто общество не потерпит, если все этим ограничится, свято место пусто не бывает, система не поменяется, и их место займет кто-то другой"

Однак, ще цікавішою виявилася заява Саакашвілі про те, що він має в США «свій інститут», де йому платять 200 тис. дол. на рік, але яких він тепер отримувати не може, хоча й хотів би. Отримувати їх заборонило українське законодавство про державну службу, однак Саакашвілі ще може протриматися «на заощадженнях» наступні шість місяців.

Більше триматися, з його слів, не доведеться. Бо на той час уся державна служба України розвалиться. Якщо людям не почнуть підвищувати зарплату.

Подивіться це трихвилинне відео. Воно промовисте.



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень