Геній Зеленського: Німеччина відреагувала на заяву Моравецького про зброю для України (ФОТО)

«Це ганьба» (с)

Нам може здаватися, що президент Зеленський припустився помилки у стосунках із Польщею, проте ми не знаємо всього того, що знає глава Держави.

Тим часом є аналітики, які вбачають у певному напруженні стосунків із Польщею – реальний позитив для України.

На їх думку, саме це напруження є результатом «зближення України з Німеччиною»

- Польща дуже злякалася нашого зближення з німцями. Насправді це дуже добре, що ми намацали цю больову точку вчасно, бо, крім всього іншого, вона розширює для України сам спектр можливостей, варіантів і ходів.

 

Ближчі стосунки з Німеччиною означають вихід з під дріб’язкової опіки Польщі, певні сили в якій теж намагаються грати роль «старшого брата» по відношенню до України.

 

Нам єдине важливо, щоби наші стосунки з Німеччиною не зашкодили нашим же стосункам із Британією. Однак, загалом, політичні маневри Зеленського швидше є правильними і знову показують його геніальне вміння знаходити нестандартні виходи зі складних ситуацій.

НАГАДАЄМО:

  • Депутат німецького Бундестагу Ульріх Лехте розкритикував заяву прем’єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького про те, що Варшава зараз не передає Україні свою військову допомогу. Його слова наводить видання Welt.
  • «Те, що Польща з усіх країн, яка досі була надійним партнером, припиняє військову підтримку України і повідомляє про це таким чином – це ганьба», - заявив Лехте.
  • З його слів, таким чином Варшава хоче чинити тиск на Україну та ЄС, щоб ті знайшли рішення щодо імпорту українського зерна: «На жаль, польський уряд зараз свідомо робить це на шкоду Україні», – підкреслив Лехте, назвавши слова Моровецького «передвиборчою риторикою».

Матеуш Моравецький

  • Тим часом сам Моровецький закликав Зеленськогог «більше ніколи не ображати поляків»
  • Під час зустрічі з виборцями в місті Свіднік на сході Польщі він з одного боку запевнив, що «Хаб у Жешуві, цей спеціальний логістичний центр працював, працює і буде працювати разом з нашими союзниками».
  • Однак, далі, звертаючись ніби як до Зеленського, додав: «щоб він більше ніколи не ображав поляків, як він це зробив нещодавно під час свого виступу в ООН, поляки цього ніколи не дозволять»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень