Газон біля Рівненської ОДА забудують і планують спиляти понад 10 ялин (ФОТО)

Що робити з деревами - ще будуть вирішувати комунальники

Газон біля 11-поверхової будівлі на Кавказькій, що поряд з Рівненською облдержадміністрацією, уже кілька днів обносять парканом.

Усю територію клумби забудують з метою реконструкції нежитлових приміщень, що належать товариству «Мівеко».

Вигляд згори. Це ще не вся ділянка

Компанія у 2010 році отримала земельну ділянку в оренду на 49 років. Усі документи на реконструкцію і добудову фірма розробила і 5 листопада цього року отримала дозвіл від міського управління державного архітектурно-будівельного контролю, бо підстав для відмови немає.

Керівник міського управління ДАБК Микола Дядюсь повідомив Радіо Трек:

- Об’єкт називається «реконструкція нежитлових приміщень адміністративного будинку з добудовою» на вулиці Кавказька, 2 у місті Рівне. Земельна ділянка в оренді ТзОВ «Мівеко» від 2010 року на 49 років.

Добудова має бути не вище одного поверху, каже Микола Дядюсь. А от містобудівні умови та обмеження дозволили зводити тут приміщення аж до 9 метрів. 

Дерева тут мають право зрізати лише у разі дозволу міського управління ЖКГ.

За словами керівника управління Ярослава Сахнюка, заява з проханням надати дозвіл на зрізання понад 10 дерев до Тресту зеленого господарства уже надійшла. Однак керівник тресту ще сумнівається у тому, чи дозволяти знищення кількаметрових ялин.

Завтра на місце планує приїхати Ярослав Сахнюк, аби з’ясувати, чи можливо реалізувати плани забудовника без зрізання дерев.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень