Гайки будуть закручені наскільки це можливо, - Хомко про посилення карантину

Кількість хворих зростає

Приріст хворих на коронавірус у Рівному зрівнявся із загальноукраїнськими показниками. Про це розповів міський голова Рівного Володимир Хомко в ефірі Радіо Трек.

Нині 297 мешканців обласного центру хворі на Ковід-19, що на 6,5% більше, ніж напередодні. На стільки ж відсотків збільшилася й кількість хворих в Україні загалом

Зауважимо, що тривалий час у Рівному кількість хворих зменшувалася, однак з новою хвилею пандемії їх число зросло до трьох сотень, говорить Володимир Хомко:

В нас максимальний пік карантину був - 281 людина в місті хвора. Потім ми зійшли до 210. У нас йшов постійний спад. А тепер кількість хворих постійно збільшується. Сьогодні маємо майже 300. В трьох областях, які найбільше постраждали будуть посилені карантинні заходи.

Колишній міський голова Рівного Володимир Хомко

Сьогодні керівництво міста та області проведе брифінг з приводу зростання кількости хворих. Як каже міський голова, у суботу місцеві чиновники спілкувалися з прем’єр-міністром. У підсумку, місцева влада та поліція отримала відповідні вказівки:

Гайки будуть закручені наскільки це можливо, - каже Володимир Хомко.

За словами міського голови, на стаціонарі у Рівному перебуває 44 людини із Ковід-19. 20 осіб у тяжкому стані. Міський голова закликає рівнян дотримуватися карантину, аби якнайшвидше побороти пандемію.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень