Ганна Герман поскаржилася паломниці-Марченко: розповіла як її принизили у Єрусалимі (ВІДЕО)

«Бачиш, тої януковички навіть до гробу Господнього не пускають» (с)

Колишня соратниця Януковича Ганна Герман стала гостею чергової серії пропагандистського фільму Оксани Марченко «Паломниця».

Так, телеведуча-мільярдерка і кума Володимира Путіна стверджує, що до інтерв’ю вони з Ганною Герман не були особисто знайомі, бачили одна одну лише по телевізору, інколи на службі в Лаврі, повідомляє Главком.

Оксана Марченко, дружина Віктора Медведчука, вважає Ганну Герман своїм політичним кумиром.

«Я завжди ставилася до неї із великою повагою», – запевнила Марченко.

У фільмі також ідеться про те, що Ганна Герман втратила двох синів – молодший, Роман, загинув у автокатастрофі, а старший, Микола, за якийсь час раптово помер. Однак такі життєві перипетії «не похитнули її віру», каже Марченко.

Ганна Герман же розповіла, як її принизили у Єрусалимі.

Була я в Єрусалимі і стояла в черзі до гробу Господнього, черга була дуже велика, бо це було перед святом.

 

І коли вже надійшла моя черга, ішла жінка, африканка, із маленькою дитинкою у руках. І вона хотіла без черги пройти, бо з тою дитинкою стояти.

 

Я кажу: «Слухайте, ідіть переді мною». А монах, який там керує, каже: «А тепер іди у самий кінець і стій ще раз, тому що не ти тут урядуєш, а я».

 

І знаєте, телебачення часом робить із нами погану справу, нас часто пізнають. У тій черзі були якісь люди з України і з Росії може.

 

 

І я почула таку фразу: «Бачиш, тої януковички навіть до гробу Господнього не пускають».

 

 

Спочатку заболіло, але чим більше я стояла у тій черзі, стояла і молилася, і я починала розуміти, яке то велике щастя для мене, що хтось тут, на Голгофі по суті, де помирав Христос, дав мені маленьку краплину страждання і приниження із тих великих страждань, яких він тут зазнав, – сказала Ганна Герман.

Також Путіна Оксана Марченко у новій серії свого пропагандистського фільму «Паломниця» з’явилася у компанії російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує окупацію Криму.

Раніше Оксана Марченко похрестила відомого боксера В’ячеслава Узєлкова і зняла у фільмі «Паломниця» російського пропагандиста, який шукав спасіння в монастирі в Україні..

Нагадаємо, 13 травня суд відправив Медведчука під домашній арешт. Йому оголосили підозру в державній зраді, кримінальна справа пов'язано з його бізнесом в окупованому Криму.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень