«Ганьба» скандували нардепи «Слуги народу» рівнянці-ветерану Яні Зінкевич (ВІДЕО)

Під час її виступу у Верховній Раді

Рівнянка Яна Зінкевич, яка нині є народним депутатом від фракції «Європейська Солідарність», сьогодні у парламенті озвучила заяву щодо нещодавнього виступу «слуги народу» Євгена Шевченка на каналі російських пропагандистів. Вона назвала це державною зрадою.

За її словами, Шевченка повинна взяти під варту СБУ, а Верховна Рада повинна зняти з нього недоторканість.

«Сподіваюся, що у «Слузі народу» пам’ятають, що вони слуги народу, а не Кремля, і самі ініціюють кримінальну справу проти колаборанта.

 

Натомість вони роблять нападки на нашого депутата Софію Федину. Емоційний виступ Софії Федини – це словесна реакція ветеранів, і вона висловила те, що звучить у думках мільйонів, і вона має право на цю думку», - сказала Зінкевич.

Крім того, вона додала:

«Порада президента іти в армію тим людям, що захищали нас всіх і його у тому числі – це абсурд! І мені, дівчині, яка у 18 років добровольцем вирушила на фронт, захищаючи нашу країну, дуже дивно чути такі слова від людини, яка чотири рази ухилялася від повісток в армію».

Під час її промови депутати від фракції «Слуга народу» почали скандувати «ганьба».

- Мені, добровольцю, ветерану, захиснику нашої країни, Народному Герою України під час виступу в залі ВР слуги народу кричали «ганьба»

 

Так слуги якого народу, партія «Слуга Народу»?

 

(Зауважу, що серед СН є нормальні проукраїнські люди, і в них уже є розуміння куди вони потрапили. Шкода, що вони в там в меншості. Далі все залежить лише від них), - написала на своїй сторінці у Facebook Яна Зінкевич.

Крім того, вона пояснила у чому на її думку полягає небезпека розведення сил, яке сьогодні стартувало у Золотому:

Прямо у цей момент влада кидає на поталу агресорові десятки міст та тисячі українських громадян у прифронтових містах. Прямо у ці хвилини відбувається відведення військ і залишення українською армією утримуваних позицій.

 

Відведення військ відбудеться не тільки у Катеринівці, Золотому та Петрівському. Ми можемо втратити не тільки території, а й понести людські втрати як серед цивільних, так і серед військових. З Росією не можна домовитись тільки тому, що Росія ніколи не тримала свого слова.

 

В чому небезпека полишення військом територій і перехід на нові позиції:

 

1. Нові позиції, куди має відходити армія, не облаштовані в повному обсязі. Якщо ворог зламає домовленості (а це відбудеться) і перейде в наступ – більшість наших захисників просто можуть загинути.

 

2. Залишаючи старі обладнані позиції - руйнуються інженерні споруди. Ми «спалюємо мости», повертатись назад буде нікуди, а у випадку таких селищ, як Золоте – це буде неможливим, адже ніхто не віддасть наказу починати вуличні бої.

 

3. Лінія фронту на Луганщині проходить по річці Сіверський Донець. Це ідеальне місце, яке зможе легко зайняти ворог на нашому березі, а це означає, що вони будуть наступати, адже для цього є всі умови.

 

4. На багатьох ділянках фронту ціною життів наших військових ЗСУ здобули контроль за панівними висотами, які у випадку відступу доведеться залишити. Тільки в боях за Широкіне загинули близько 30 бійців різних підрозділів.

 

5. За Зеленського знижується роль українських військових і їхній вплив на прийняття рішень. Він не чує командирів, які несуть відповідальність за захист України і життя підлеглих. Навіть одна смерть військового - це вже багато. Рішення, які приймає зараз владна верхівка можуть призвести до дуже великих втрат.

 

Мені просто соромно за те, що це відбувається з нами і немає слів…

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень