«Футурама» повертається

Але в трохи «іншому вигляді»

Один з авторів мультсеріалу «Футурама» Метт Грейнінг пообіцяв, що ми побачимо більше Бендера, Зойдберга і Фрая, хоча і «в іншому вигляді».

Американський Науково-фантастичний сатиричний мультсеріал «Футурама» створили творці «Сімпсонів» Метт Грейнінг і Девід Коен. Вперше він вийшов в ефір в 1999 році.

Загалом вийшло 4 сезони, 4 фільми і ще 2 сезони, які з'явилися у 2013 році. Відтоді фанати з нетерпінням чекали продовження. І ось в Reddit Девід Коен написав:

На сьогодні немає нових телевізійних епізодів або фільмів... ОДНАК, тут і зараз я обіцяю інший вид захоплюючих новин «Футурами» цього літа, і я не жартую. Не чекайте забагато і тоді ви будете задоволені. Більше нічого сказати не можу.

Що саме готують автори серіалу для фанатів – невідомо. Можливо, це буде адаптація мультсеріалу в відеогру: недавно подібне сталося з «Ріком і Морті», а також «Південним Парком». Втім, це може бути також відроджена серія коміксів.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень