В Пекіні відкрили перший у світі магазин, присвячений Сімпcонам

«Сімпсони» - один з найзнаменитіших і найтриваліших мультсеріалів (він виходить в ефір ось уже 26 років, з грудня 1989), і тому не дивно, що окремий магазин, присвячений виключно сімейству Сімпсонів, просто зобов'язаний був з'явитися. Дивно ж, що з'явився він не в США, на «батьківщині» «Сімпсонів», а в Китаї (де протягом 8 років серіал взагалі був заборонений) - кілька днів тому в Пекіні офіційно відкрився перший в світі магазин Сімпсонів.

Спільне підприємство кіностудії «20th Century Fox» і китайської компанії «Her-Chain Clothing», магазин Сімпсонів в Пекіні буде не єдиним - другий зовсім скоро відкриється в Шанхаї, за ним підуть ще десятки торгових точок.

У магазині, присвяченому Сімпсонам, шанувальники мультсеріалу зможуть знайти понад 125 найрізноманітніших продуктів в тематиці мультфільму - від знаменитого пива «Duff», яке так любить Гомер Сімпсон, до футболок з головою Барта. Більшість цих товарів не можна купити більше ніде - тільки в пекінському магазині Сімпсонів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень