Футболісти в Англії відмовилися прихиляти коліно в знак солідарності з рухом «Black Lives Matter»

Йдеться про клуб, який очолює легендарний Вейн Руні

Англійський клуб «Дербі Каунті», який очолює легендарний нападник Вейн Руні, відмовився від ідеї ставати на одне коліно перед матчами в знак солідарності з рухом «Black Lives Matter» (Життя чорних важливі). При цьому клуб не відмовляється від підтримки ідей боротьби за рівні права.

Свою позицію клуб пояснив в офіційному зверненні:

Дербі Каунті пишається тим, що продовжує свою роботу з багатьма фантастичними організаціями і окремими людьми як на національному, так і на місцевому рівні, прагнучи до рівності і різноманітності не тільки в футболі, а й в суспільстві.


Ми будемо підтримувати боротьбу з усіма формами дискримінації, несучи ідею єдності. 


Ті, хто не хоче, більше не буде прихиляти коліно, але це не змінює позиції клубу щодо всіх форм дискримінації. Подібне неприпустимо в окрузі Дербі. Клуб буде щиро підтримувати гравців і персонал інших клубів, які захочуть брати активну участь у подальшій підтримці акції перед іграми за участю Дербі Каунті. Ми – єдині.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень