Футболіст «Шахтаря» відмовився повертатися до України

Гравець повідомив донецький клуб та його президента

Бразильський півзахисник донецького «Шахтаря» Педріньйо не хоче повертатися в Україну з оренди в «Атлетіко Мінейро», повідомляє Esporte IG. За словами агента футболіста Вілла Дантаса, він уже попередив президента «гірників», що його підопічний не збирається залишати Бразилію.

Дантас веде переговори з представниками «Шахтаря», щоб викупити контракт. Проте українська сторона вимагає за 24-річного бразильця 20 мільйонів євро, що є проблемою.

Щодо пропозицій від інших бразильських клубів, Вілл зазначив, що дотримає слово, яке дав футбольному директору «Мінейро» Родріго Каетано.

— Я не пошкодую зусиль, щоб Педріньйо залишився там, де він грає зараз.

 

Я дав слово.

 

Йому краще, щоб він був в «Атлетіко». Завжди виникають консультації з іншими клубами, але свого слова я дотримаюсь, - зізнався агент.

Джерело: Obozrevatel 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень