Ребров обігнав Луческу в рейтингу кращих тренерів світу

Тренер «Динамо» займає 16-те місце, а «Шахтаря» – аж 40-ве

Головний тренер ФК «Динамо» Сергій Ребров потрапив до топ-20 кращих футбольних тренерів світу за версією видання coachworldranking.com.

Керманич «біло-блакитних» займає 16-е місце, випереджаючи таких відомих фахівців, як Луї ван Гал (27-е місце) та Жозе Моурінью (38). Про це пише «Чемпіон».

Головний тренер англійського Манчестер Сіті (суперника Динамо по 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів) Мануель Пеллегріні також розмістився нижче Реброва, займаючи 26-ту позицію рейтингу.

Лідирує ж у рейтингу наставник «Барселони» Луїс Енріке. За ним розташувалися Унай Емері («Севілья») та Хосеп Гвардіола («Баварія»).

Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу займає лише 40-е місце в рейтингу, а наставник «Дніпра» Мирон Маркевич наразі розмістився на 31-му рядку.

Додамо також, що ФК «Динамо» потрапив у плей-офф Ліги чемпіонів, а от «Шахтар» зіграє лише у Лізі Європи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень