Футболіст із Кутаїсі розповів, як у Грузії насправді ставляться до війни в Україні

26-річний уродженець Кутаїсі свого часу виступав за молодіжну збірну України з футболу

Грузинсько-український півзахисник харківського «Металіста 1925» Бека Вачіберадзе, який навесні виступав у чемпіонаті Грузії, заявив, що абсолютна більшість місцевих жителів підтримує Україну у війні з росією. 26-річний уродженець Кутаїсі свого часу виступав за молодіжну збірну України з футболу.

— У Грузії 95% людей підтримують Україну у її війні за незалежність і дуже переживають за нас, – цитує Беку Tribuna.com.

Бека з 2011 року викликався до складу юнацьких збірних України різного віку. З 2015 року викликався до складу молодіжної збірної України, де виконував функції капітана команди.

Напередодні матчу проти молодіжної збірної Грузії отримав виклик від грузинської сторони, але тоді вирішив, що виступатиме за українську «молодіжку».

У листопаді 2017 року одержав футбольне громадянство Грузії. Причиною цього, за словами самого гравця, стало те, що «в українському футболі з'явилося багато політики», окрім цього Бека заявив, що це рішення він ухвалив уже давно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень