Француженки кладуть під подушку лавровий лист: вирішують одразу три проблеми

Це стара практика, якою користувалися ще наші предки

Колаж: Главред

Ви коли-небудь замислювалися про те, що лаврове листя можна використовувати не тільки на кухні? Виявляється, у Франції кладуть його під подушку перед сном

Це стара практика, якою користувалися ще наші предки, і вона довела свою ефективність, пише Sante+, передає видання «Главред».

Навіщо класти лавровий лист під подушку?

Якщо вам важко засинати, і ви хочете почуватися більш розслабленим і хочете заспокоїти свій сон, достатньо покласти під подушку лавровий лист. Хоча наукових досліджень, які б доводили його ефективність, не існує, ще наші бабусі розуміли, що аромат цього чагарнику сприяє розслабленню і гарному самопочуттю. А це може призвести до спокійного сну.

Крім того, у багатьох стародавніх культурах було прийнято спалювати кілька сухих лаврових листків, щоб відлякати злих духів і відігнати негативні енергії.

Якщо ви боїтеся таких комах, як клопи, блохи, комарі або навіть воші, то просто покладіть під подушку лавровий лист, щоб відлякати цих непрошених гостей.

Але давайте міркувати тверезо: якщо ваша постільна білизна заражена цими маленькими звірками, лавровий лист вам не допоможе, і вам доведеться замислитися про ретельне лікування проблеми.

Який лавровий лист класти під подушку?

У сушеному або свіжому вигляді потенціал лаврового листа перевершує всі очікування! У свіжому вигляді вони надають стравам чудового аромату. Однак, щоб скористатися їхньою духовною і лікарською силою, їх потрібно використовувати в сушеному вигляді.

Це той випадок, якщо ви хочете покласти їх під подушку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень