Forbes назвав найбагатших зірок року

Список очолив американський репер

Diddy

Американський реп-виконавець Шон Комбс, відомий як Diddy, очолив список найбільш високооплачуваних знаменитостей, опублікований журналом Forbes.

За період з червня 2016 року репер заробив 130 мільйонів доларів без урахування податків. На другому місці в списку виявилася співачка Бейонсе, її доходи Forbes оцінив в 105 мільйонів доларів. Замкнула трійку лідерів британська письменниця Джоан Роулінг, автор бестселерів про Гаррі Поттера, з 95 мільйонами річного доходу.

Наступні рядки в списку займають канадський репер Дрейк з 94 мільйонами доларів річного доходу і футболіст мадридського «Реала» і збірної Португалії Кріштіану Роналду, який заробив на мільйон менше.

Загалом доходи ста найбільш високооплачуваних світових знаменитостей за рік, за підрахунками видання, склали 5,15 мільярда доларів без урахування податків.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень