Декого тягне на погане: це варто подивитися (ВІДЕО)

Наркотики та італійський дикий захід

Карантин чи ні, але на пошук нормального фільму завжди потрібно чимало часу.

Радіо Трек пропонує вам фільми, які перевірені на "власній шкірі". Тепер щоп'ятниці о 20:00 ми викладаємо по дві стрічки від когось із нас. 

МИКОЛА КУЛЬЧИНСЬКИЙ - директор Радіо Трек

Хороший поганий злий (Італія, США, 1966)

 

Знімали собі у США вестерни: великі бюджети, роки досвіду, відомі актори, технології кіновиробництва. А як просиш когось згадати вестерн, то багато називають фільм «Хороший, поганий, злий». Іронія в тому, що фільм італійського виробництва режисера Сержіо Леоне.

І це культова стрічка. 

Суворий, молодий Клінт Іствуд, яскраві персонажі, «соковита» картинка та чудова музика. Фільм вплинув на величезну кількість режисерів. Зокрема й на Квентіна Тарантіно, який багато перейняв у Сержіо Леоне.

Останній не робить акцент на реалістичності. Його фільми зачаровують ефектністю сцен, колоритністю персонажів, музикою та нетривіальним сюжетом. А «Хороший, поганий, злий» - найкращий серед них.

Пуститися берега (США 2008 – 2013)

 

З цього серіалу почалася епоха. Саме Breacking Bad показав, що серіали можуть бути кінематографічними та глибокими. До нього навіть дорогі телешоу типу "Рим" НВО  у порівнянні з фільмами виглядали халтурно.

У головного героя, вчителя хімії, виявили рак. Грошей на лікування немає і він вирішує використати свої знання у більш практичному руслі – робити наркотики. Він знаходить компаньйона "торчка" собі у поміч і ці двоє вплутуються у вир подій, від яких неможливо відірватися. Навіть, якщо вже світає.  

ПРИЄМНОГО ПЕРЕГЛЯДУ!

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень