Фейкові знижки: 5 способів виявити обман

Ці способи допоможуть відрізнити реальні пропозиції від завищених або оманливих знижок, а також попередити імпульсивні покупки

Перевірка цін на різних майданчиках

Перш ніж здійснити покупку проаналізуйте ціни у різних інтернет-магазинах. Навіть без розпродажу один і той же товар на різних майданчиках може мати різну ціну. Перевірте походження товарів, особливо якщо йдеться про техніку, адже ціни на неї через офіційних дилерів та «сірий» імпорт суттєво різняться. Але пам’ятайте, що такий товар вже не матиме офіційної підтримки.

Слідкуйте за цінами

На оманливу знижку передусім вкаже факт раптового підняття цін перед оголошеним розпродажем. Зазвичай під час розпродажу ціну знижують до рівня початкової.

Купуйте звичні бренди

Якщо ви користуєтеся товарами певних брендів, то очевидно добре пам’ятатиме їх звичні ціни. Розуміння стандартної ціни на товари убереже вас від оманливих знижок.

Остерігайтеся підробок

На жаль це факт, часом за великими знижками на товари можуть приховувати підробку. Передусім перевіряйте відгуки покупців, та надавайте перевагу майданчикам з хорошою репутацією.

Скористайтеся кеш-бек-балами

Найкраще використовувати кеш-бек-бали аби отримати знижку на товари якими ви користуєтеся щодня, наприклад побутова хімія чи продукти, або товари для тварин. Таке використання буде найефективнішим.

І пам’ятайте: дуже часто перед розпродажем магазини навмисно завищують ціни, тож перед майбутнім розпродажем покупки краще не робити.

Нагадаємо, 24 листопада відбудеться «чорна п’ятниця», день найбільших знижок у році.

Джерело: Gsm.info

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень