Чорна п'ятниця: що варто придбати та як не витратити всі кошти

Справжній бум шопінгу

В Україні очікується грандіозний шопінговий бум з 21-28 листопада. Чорна п'ятниця 2022 — це день, коли товари розлітаються, немов гарячі пиріжки, адже ціни на них рекордно знижуються. У ці дати хочеться купити все й одразу, розглянемо, на що варто звернути увагу, як не витратити купу грошей.

Техніка для дому: популярні пристрої

У Чорну п'ятницю популярна велика та маленька побутова техніка. Радимо звернути увагу на:

  1. Мікрокліматичні пристрої. Осушувачі, зволожувачі та очищувачі повітря — must have для затишної атмосфери. Вони відрегулюють мікроклімат до комфортних показників.
  2. Роботи-пилососи. Ці розумні пристрої самостійно видаляють бруд з поверхонь. Мийні моделі більш функціональні. Користувач лише задає маршрут руху та виставляє заборонені зоні, наприклад, біля сходів.
  3. Кухонна техніка. Блендери, кавомашини, міксери, тостери — все це можна придбати у Чорну п'ятницю за рекордно низькими цінами. Функціональні прилади підвищать комфорт повсякденного життя та спростять деякі процеси під час приготування їжі.
  4. Пральні машини. У звичайний день така купівля вважається дорогою, але не у грандіозний розпродаж. Можна подивитися моделі з функціями сушки або прасування одягу.

Окрім цього, популярні бойлери, варильні поверхні, плити та духові шафи. Головне — визначитись з бажаними параметрами та можливостями для вдалого вибору.

Дозвілля: на які товари звернути увагу

За допомогою електроніки легко провести вільний час із задоволенням. У Чорну п'ятницю популярні геймінгові смартфони. Вони з потужними процесорами, топовими екранами та камерами. Можна грати, дивитися кіно та знімати круті кадри, відео. Окрім телефонів, варто звернути увагу на такі товари:

  1. Телевізори. Smart TV — це можливість геймінгу на великому екрані. Популярні моделі, що виводять зображення у форматі 4K. Така роздільна здатність забезпечує яскраву картинку та реалістичну передачу кольорів.
  2. Ноутбуки. Якщо любите малювати, можна придбати модель для роботи з цифровою графікою. Такі ноути зазвичай дорогі, але з 21-28 листопада вартість буде знижено.
  3. Планшети. Моделі з потужними чипсетами підійдуть для кіноперегляду та мобільного геймінгу. Якщо планшет з топовим екраном, на ньому легко малювати.

Популярні пристрої з гнучким формфактором. Це ноутбуки, які легко перетворюються на планшети. Їх обладнують сенсорними дисплеями та комплектують стилусами.

Поради: як не витратити всі кошти

Спокуса купити багато непотрібних речей зростає підсвідомо, коли людина бачить червоні цінники. Щоб уникнути великих витрат, радимо:

  1. Скласти список. Визначтесь, що саме необхідно придбати. Можна пройтись по оселі та подивитись, яку техніку варто замінити.
  2. Промоніторити пропозиції. Розмір дисконту в магазинах різний. Подивіться пропозиції різних торгових точок, щоб вибрати найвигідніший варіант.
  3. Виділити визначену суму. Не беріть на шопінг банківську карту або всю готівку. Виділіть певну кількість коштів, яку можете витратити.

Пам'ятайте, що шалені знижки — це завжди довгі черги. Найменше скупчення людей у Чорну п'ятницю спостерігається вранці та в обідній час. Не радимо відправлятися на шопінг ввечері, це найпопулярніший період доби. Як альтернативу можна спробувати онлайн-шопінг. Це економія часу, адже легко купувати з дисконтом, не виходячи з дому. А щоб не гаяти час, підберіть потрібну техніку на сайті Comfy.ua.

* - на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень