Чорна п'ятниця скасовується: нові проблеми з постачанням товарів (ВІДЕО)

Все - через повені

Сезон знижок 2021 року під загрозою, і все через відсутність товарів на складах та великі затримки постачання. Руйнівні повені знищили частину інфраструктури, вода ринула у великі промислові райони, завдавши збитків об'єктам, обладнанню та складам.

Європа та китайська провінція Хенань – ключовий транспортний вузол та батьківщина кількох великих підприємств. Стихійні лиха пошкодили залізничне сполучення, тож шалених знижок на товари у магазинах у чорну п'ятницю покупці можуть не дочекатись, - повідомляє 24 канал з посиланням на CNBC

Виконавчий віцепрезидент компанії E2open Паван Джоші переконаний, що затримки з постачаннями сировини матимуть каскадний ефект, і можуть тривати тижнями й місяцями.

— Чорна п'ятниця та інші найближчі святкові дні відчують на собі основний удар. Споживчої електроніки, одягу, меблів та побутової техніки у магазинах сильно бракуватиме,– заявив Джоші.

Навіть якщо розпродажі на піку сезону з'являться, то не у великій кількості, а знижки, імовірно, будуть меншими, ніж прогнозувалось. Окрім цього, стандартні ціни на споживчі товари поступово підвищуватимуться.

— Оскільки стихія почала відступати, більшість основних магістралей та шляхів планували розчистити та відремонтувати протягом минулих вихідних. Однак через масштаби пошкоджень виробнича діяльність навряд чи зможе відновитись так швидко, як прогнозувалось, – вважає Шеріна Камаль, віцепрезидент з розвідувальних питань Everstream.

Найбільше від стихійного лиха постраждали такі галузі виробничої діяльності, як технології, машинобудування та електроніка. Основний тягар збитків несуть виробничі потужності у Німеччині, Нідерландах, Люксембурзі та Бельгії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень