ФБР допоможе Нацполіції в розслідуванні вбивства журналіста Шеремета

Національна поліція України звернулася до Федерального бюро розслідувань (ФБР) США за допомогою у встановленні осіб, які закладали вибухівку під автомобіль журналіста "Української правди" Павла Шеремета, повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Національної поліції Вадим Троян.

"Ми звернулися до ФБР, вони обіцяли, що не просто допоможуть нам з фотороботами. У них сильніші програми з пошуку, розпізнавання осіб", - сказав В.Троян в коментарі "Українській правді" в четвер.

Він також повідомив, що відповідь ФБР з вибухівки очікується протягом місяця. "Експерти отримали кілька експертиз, з чого складався механізм, але поки не встановили остаточно, як саме він здетонував", - повідомив т.в.о. голови Нацполіціі.

Він також детальніше розповів про чотири версії вбивства.

"Спочатку було шість версій, проте залишилися чотири. Перша - це російський слід, оскільки це може бути його колишня робота, провокація щодо України. Друга - це українська версія, це можуть бути ті, щодо кого проводилися журналістські розслідування ... Третя версія - особиста. У ній розглядаємо те, що теракт міг плануватися проти керівника "Української правди" Олени Притули, наприклад через помсту ", - розповів В.Троян.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень