Фаршировані гриби: апетитна й ситна страва (РЕЦЕПТ)
Фаршировані гриби можуть бути закускою на святковому столі або повноцінною повсякденною стравою.
Поєднання грибного аромату і смачної начинки робить її дуже популярною святковою закускою.
Гриби фаршировані з куркою і сиром
- Великі печериці або інші гриби – 400 г.
- Куряче філе - 1 штука.
- Твердий сир - 100 г.
- Ріпчаста цибуля - 1 штука.
- Сметана 20% - 3 столові ложки.
- Рослинна олія - 3 столові ложки.
- Сіль, чорний перець - на свій смак.
- Лавровий лист - 1 штука.
Гриби промити, видалити ніжку, викласти на змащений маслом пергамент. Курку варити 20 хв. На початку варіння додати в бульйон лавровий лист.
Цибулю дрібно нарізати й підсмажити до золотистого кольору на слабкому вогні. Філе витягнути з води й охолодити, нарізати маленькими шматочками, змішати з цибулею. Додати до суміші сметану, сіль, перець, смажити приблизно 5 хв на сковорідці.
Начинку викласти у капелюшки грибів. Зверху посипати тертим сиром. Випікати 25 хв при температурі 150 градусів.
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ