Етногурт, що «розірвав» X-фактор, виступить на фестивалі біля Рівного (ВІДЕО)

Вхід вільний

У понеділок, 17 червня, фінішує 4-ий міжнародний Марафон Поліська Січ, участь у якому візьмуть близько 400 учасників, у тому числі учасники з-за кордону.

На завершення веломарафону біля села Хотин Рівненського району відбудеться фестиваль «Вогняна сова». Головний гість фестивалю – фолкрокгурт «Joryj Kłoc» («Йорий Клоц»).

Від свого заснування «Joryj Kłoc» устійнився як самобутня співоча четвірка з власним стилем та знаковим звучанням: такі собі злегка шалапутні співочі опришки ;-) Так самі про себе говорять учасники гурту.

 

Назва «Joryj Kłoc» походить з таємної мови (арґо) закритих братств незрячих лірників і кобзарів, що мали свої закони та літописну спадковість, яка сягала глибини віків і протрималася до 1930-х років ХХ століття.

Наскільки це самобутній гурт – можете переконатися з відео відбору на талант-шоу «X-фактор». Хлопці вразили усіх чотирьох членів журі і, звичайно ж, зал.

Тож не менш запальну атмосферу можна буде відчути на фестивалі «Вогняна сова» у понеділок, 17 червня. Вхід вільний. Нагадаємо, що це вихідний з нагоди свята Трійці.

На завершення фестивалю відбудеться вогняне шоу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: фестиваль
Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень