Електрика, вода та газ: як зміняться тарифи з 1 червня

Про це давно попереджали, а тепер нововведення запрацюють

Електроенергія

З початком літа в Україні зростуть тарифи на електроенергію. НКРЕКП пропонує зупинити поділ зі кількістю спожитих кіловатів та впровадити один тариф 2,88 грн за кВт-год.

Тарифи на світло в Україні востаннє переглядали у 2017 році. Серед ключових факторів подорожчання – необхідність відновлення енергомережі після ракетних ударів рф.

Вода

Тарифи на водопостачання та водовідведення в Україні мали зрости ще з 1 січня, вдруге подорожчання планувалося з 1 квітня. Проте питання відтермінували, і зараз Нацкомісія планує розглянути збільшення вартості води 31 травня.

За попередніми підрахунками вартість води зросте на 30%. Проте збільшення ціни не буде однаковим для всієї країни, адже тариф різниця залежно від населеного пункту, кількості споживачів, стану мережі та інше.

Газ

Вартість газу 1 червня змінювати не будуть. За рішенням Кабміну до 1 травня 2024 року для споживачів «Нафтогазу» діятиме ціна у 7,96 грн за куб. Решта постачальників пропонують тариф від 7,7 до 9,99 грн за куб.

Не зростатимуть ціни та на послуги теплопостачання та гарячу воду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень