Ексвикладачка київського вишу підтримала вбивства українців (ФОТО)

До 2022 року жінка жила й працювала в Києві

Колишня викладачка Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова Євгенія Більченко опублікувала фото, на якому позує з автоматом в руках на фоні російського прапора.

До 2022 року жінка жила й працювала в Києві, однак після початку повномасштабної війни перейшла на бік окупантів. З того часу вона демонстративно підтримує росіян, публікує численні фото з латинською літерою Z, яка є символом російських загарбників в Україні.

Крім того, як встановило слідство, що з лютого 2022 року Більченко, перебуваючи на території країни-агресора, вербувала громадян України для отримання від них інформації про розташування та переміщення військовослужбовців Збройних Сил України та територіальної оборони м. Києві та Київській області.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень