Ексрівнянин Романчук вийшов на фініш зі своїм заклятим ворогом. Але приплив...

У фіналі чемпіонату Романчук зустрівся з суперником, який лідирує не лише в басейні

Михайло Романчук. Фото з мережі.
Михайло Романчук. Фото з мережі.

Україна завершила виступи на чемпіонаті світу з водних видів спорту, що триває у столиці Угорщини Будапешті, у змаганнях із марафонського плавання.

Останньою дисципліною на відкритій воді для збірної став чоловічий заплив на 10 кілометрів. У фінальному запливі змагався вихованець рівненської школи плавання – Михайло Романчук.

У середу, 29 червня, завершився другий заплив на відкритій воді в кар'єрі титулованого рівнянина. Нагадаємо, «бронза» Романчука на дистанції 5 км стала першою в історії України.

 - Упродовж запливу на 10 км Романчук стабільно тримався в групі лідерів та зберігав позицію в ТОП-8 у другій половині. У підсумку українець покращив результат і фінішував шостим із часом 1:51:41.60.

 

Титул розіграли між собою двоє італійців, які відірвалися від переслідувачів на останніх відрізках дистанції. «Золото» виборов постійний суперник Романчука що в басейні, що на відритій воді Ґреґоріо Палтріньєрі, тоді як Доменіко Ачеренца завоював «срібло».

 

Доля бронзової нагороди визначилася на фотофініші між французом Марком-Антуаном Олів'є та німцем Флоріаном Веллброком, який став чемпіоном на 5 км. Урешті третім медалістом визнали саме Веллброка, - повідомляє Суспільне.

Тож Михайло Романчук завершив виступ у фіналі чемпіонату світу на 6 позиції.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень