Експрацівник рівненської атомки фанатіє від Кадирова та Мєдвєдєва: тепер буде розплата

Він неодноразово висловлював підтримку т.зв. «лнр/днр» та дискредитував ЗСУ

На Рівненщині СБУ викрила експрацівника РАЕС, який виправдовував дії російських загарбників.

Черговим прихильником рашистських звірств став колишній працівник РАЕС, який у забороненій соцмережі публічно глорифікував дії загарбників та поширював антиукраїнські наративи російських пропагандистів.

Як встановили слідчі СБУ регіону, зловмисник неодноразово висловлював підтримку т.зв. «лнр/днр» та дискредитував військовослужбовців України, які боронять нашу країну від загарбницьких дій рф.

Крім цього, вказана особа у соцмережах висловлювала своє захоплення діями рамзана кадирова та дмитра медведєва.

У ході проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання прихильника «руського міру» було вилучено комп’ютерну техніку та мобільний телефон, які використовувались для поширення антиукраїнських матеріалів.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.436-2 КК України «Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень