Екс-«ревізор» Абрамов перейшов на бік окупантів і тепер працює на росТБ (ВІДЕО)

Український ведучий виявився зрадником

Український шоумен Вадим Абрамов, якого глядачі знають насамперед як «Ревізора» на Новому каналі, став ведучим нового російського розважального проєкту «Чотири дачі».

Уродженець Києва їздить різними регіонами країни-агресорки та разом з учасниками шоу інспектує їхні дачі.

Прем'єра першого сезону відбулася 27 серпня 2022 року, а зйомки проходили вже після повномасштабного вторгнення рф в Україну. Виходить проєкт на російському телеканалі «Пятница».

Відомо, що за правилами проєкту чотири учасники мають оцінити господарство один одного за низкою критеріїв: город, будинок, гостинність, а також загальне враження від дачі.

 

Оцінки залежно від отриманих вражень суперники виставляють за п'ятибальною шкалою.

 

Це аналог знайомої всім передачі «Чотири весілля».

Вадим Абрамов допомагає росіянам перевіряти дачі один одного та ставити об'єктивні бали. Разом із дачниками він куштує їхню консервацію, настоянки, мед та багато іншого.

У першому випуску ведучий родом із Києва вирушив до Краснодарського краю, а у другому – до Воронежа. Наприкінці випуску він вручає переможцю приз – 100 000 рублів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень