Експерти «здали» місце, у якому найвигідніше купляти долари

Куди йти, аби не втратити свої гроші

Купувати долари в банках в Україні коштує трохи дорожче, ніж на чорному ринку, через різницю у середніх курсах купівлі та продажу.

Середній курс купівлі долара в банках становить 41,55 гривні, а курс продажу – 41,10 гривні. На чорному ринку середній курс купівлі долара – 41,50 гривні, а курс продажу – 41,40 гривні.

Так, купувати долари в банках виходитиме на декілька копійок дорожче, аніж на чорному ринку. Все через те, що середні курси купівлі та продажу відрізняються одне від одного.

В банках 100 доларів при купівлі обійдуться в 4 155 гривень, а при обміну купюри – 4 110 гривень.  

На чорному ринку купівля становитиме 41,50 гривні за долар, що на 5 копійок менше, аніж у банках. Обміняти ж один долар можна за 41,40 гривні, що на 30 копійок дорожче.

За 100 доларів на чорному ринку доведеться заплатити 4 150 гривень, а обміняти – за 4 140 гривень.

Джерело: 24 економіка

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень