Ексочільниця рівненського ЦНАПу Наталя Хомич звільнилася із посади, за яку судилася

Розпочався новий етап мого життя (с)

Тиждень тому двічі звільнена очільниця рівненського ЦНАПу Наталія Хомич отримала ухвалу суду щодо поновлення її на посаді. Однак у ЦНАП вона не повернеться, адже напередодні написала заяву на звільнення.

Про це Наталя Хомич повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Вчора я звільнилася з посади начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг, за згодою сторін, після того, як мене на цій посаді поновили за рішенням Верховного Суду.

 

Сьогодні розпочався новий етап мого життя, в який я ступаю з легкістю і з переконанням: «Єдина істина полягає в тому, що справедливість восторжествує»!!!

 

Я прийняла рішення не бути співучасником несправедливості, адже як казав Жан-Жак Руссо: «Бачити несправедливість і мовчати - це значить самому приймати участь у ній», натомість отримала незаконне звільнення!!! – йдеться у повідомленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень