Батькам пощастило: у міському пологовому будинку Рівного надаватимуть додатковий комплекс послуг (ФОТО)

Подібне є лише у кількох містах України

Четверте віддалене робоче місце ЦНАПу відкрили у Рівному. Відтепер батьки новонароджених дітей зможуть отримати пакет послуг єМалятко просто у міському пологовому будинку, що на вулиці Медичній, 7.

Батькам, які зареєстровані у Рівному, доступні 11 послуг, а іногороднім – 4, які є основними для реєстрації дитини, повідомила очільниця Рівненського центру надання адмінпослуг Євгенія Курсик.

Для створення нового віддаленого робочого місця з міського бюджету додаткових коштів не залучали й не створювали додаткове робоче місце. Комп'ютерну техніку отримали у межах міжнародної допомоги, а кабінет у медзакладі облаштували за кошти пологового будинку.

Сьогодні, у день відкриття, перші документи отримали 5 новонароджених, загалом же у лікарні за рік в середньому народжуються близько 2,5 тисяч малюків.

Щасливчиками стали новонароджений Данило і його батьки. Хлопчик з'явився на світ у День матері. Батьки висловлюють вдячність посадовцям, завдяки яким вдалося організувати маленький «центр» ЦНАПу у пологовому і вони швидко отримали пакет документів. 

До слова, віддалені робочі місця ЦНАПу у Рівному є у мікрорайоні південний, у ТЦ «Злата плаза» та у Квасилові.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень