Екскурсія містом та виставки картин: як цікаво та БЕЗКОШТОВНО провести вихідні у Рівному (ФОТО)

Куди подіти дітей на час літніх канікул?

Погодьтеся, вихідні  – надто короткі, щоб витрачати їх на марудні та нецікаві справи. Тож аби вони не були з розряду «нічого особливого», ми  розповімо вам, як з користю, а головне безплатно провести час у Рівному.

Так,  щонеділі усі охочі можуть долучитися до авторських пішохідних тематичних прогулянок вулицями Рівного. Поринути у минуле міста та доторкнутися до його історії можна буде під час двох екскурсій, які є безплатними.

– О 13:00 щонеділі біля входу до бібліотеки збирається група охочих. Ми пропонуємо дві екскурсії на вибір і люди обирають, що їм цікаво.

 

Прогулянка містом триває 1 -1.5 години.

 

Охочих багато, тож ми ділимо їх на частини, аби всім було добре чути, – розповіла директорка обласної бібліотеки Валентина Ярощук.

Фото: Рівненська обласна бібліотека

Також можна замовити екскурсії для цілих компаній в окремі дні. Вартість для групи з 20 людей складає 120 гривень.

–  Окрім того, є екскурсії бібліотекою, де гостей знайомлять з читальними залами, показують вінтажну друкарську техніку 70-80-х років.

На вихідних у бібліотеці  проводять майстеркласи з рукоділля. Зокрема 12 червня пройде майстер-клас з в'язання трендових сумок, а  13 - усі охочі зможуть навчитися виготовляти молодіжну прикрасу – чокер.

Анонс: Рівненська обласна бібліотека

Школярі у бібліотеці зможуть знайти усі книги для програм літнього читання. А ось вчителям і учням навчальних закладів міста підготували різноманіття заходів під час літніх канікул, тож сумувати не доведеться. Директорка бібліотеки зізнається, у цей період бібліотека перетворюється на справжній вулик:

– В нас надзвичайно шумно і весело, ми запрошуємо діток зі шкільних таборів. Вони грають у настільні ігри, малюють крейдою на території бібліотеки. Загалом позитивно проводять час, – зауважила пані Валентина.

Фото: Рівненська обласна бібліотека

Втім, не школярами єдиними, нещодавно у закладі відновилися навчання з комп'ютерної грамотності для старших людей. А вже до кінця року у найбільшій бібліотеці краю завершать реконструкцію, в рамках якої встановлять ліфт для маломобільних груп населення.

– Територію освітлять та облаштують пандусами.

Фото: Рівненська обласна бібліотека

До речі, бібліотека веде досить активне життя у соціальних мережах, тож більше заходів ви можете знайти тут.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень