Екс-керівник Рівненської філармонії очолив Товариство ім. Леонтовича

Хорове товариство очолюватиме Олександр Тарасенко

Як повідомляє Music Review, вихідець з Рівненщини, засновник хору «Воскресіння» Олександр Тарасенко очолив Хорове товариство імені М. Леонтовича. На цій посаді він змінив багаторічного керівника товариства, очільника капели «Думка» Євгена Савчука. Ця зміна відбулася у зв'язку обранням останнього на посаду Голови Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Нового голову найстарішої творчої спілки України було обрано 20 грудня на звітно-виборній конференції Товариства.

Товариство імені М. Леонто́вича – українська громадська організація, створена в лютому 1921 року та діяла сім років — до лютого 1928 року, до свого відродження наприкінці минулого століття.

Додамо також, що новий голова товариства Олександр Тарасенко родом з Квасилова, нині -  хормейстер Національної опери України, заслужений діяч мистецтв, доцент Національної музичної академії України ім. П. І.Чайковського, у 2011-12 роках очолював Рівненську обласну філармонію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень