Рівнянин скоїв серію крадіжок

На крадіжці велосипеда вартістю майже дві тисячі гривень попався раніше судимий рівнянин.

Зловмисник також причетний до скоєння ще двох майнових злочинів. Тож тепер найближчі 6 років він може провести за ґратами.

«Із повідомленням про крадіжку велосипеда іноземного виробництва із під’їзду багатоповерхівки до поліції звернувся 49-річний мешканець обласного центру в листопаді. Під час проведення оперативних та розшукових заходів працівники поліції з’ясували, що до крадіжки причетний 25-річний рівнянин»,– повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.

Чоловік уже побував на лаві підсудних на початку року за скоєння аналогічного злочину із проникненням у житло, але замість трьох років позбавлення волі суд встановив йому іспитовий строк на два роки.

Поліцейські затримали зловмисника, який, за наявної доказової бази, зізнався не лише у крадіжці велосипеда, а й у викраденні мобільного телефону із адмінприміщення житлово-комунального підприємства та електроінструментів із підвалу багатоповерхівки на загальну суму 26 тисяч 750 гривень. Поцуплене він здавав до ломбардів, а виручені кошти витрачав на випивку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень