Екс-дружина загиблого в АТО просить владу Рівного допомогти з ремонтом квартири

Вона – переселенка зі сходу, яка купила у Рівному житло

Це Тетяна Ременюк. Як пояснив заступник міського голови Сергій Васильчук, вона була розлучена з чоловіком АТОвцем і виховує їхню спільну п’ятирічну дитину. Жінка з проханням про виділення коштів на ремонт звернулася до міського голови Рівного.

Детальніше на засіданні бюджетної комісії міськради розповіла начальник міського управління праці та соцзахисту Рівного Віра Мельник:

Колишній чоловік її загинув в селі Піски. Вона зареєстрована в місті Луганськ. Проживала, як внутрішньо переміщена, у Кам'янському (раніше Дніпродзержинськ). За державною програмою забезпечення житлом їй була надана компенсація на придбання житла – 661 тисяча грн. І вона придбала квартиру на Чорновола. Площа - 43 кв. метри, житлова площа - 18. Права на статус вона не має, а тільки дитина 2013 року народження. Квартира придбана – голі стіни. 

Чи виділяти Тетяні Ременюк 25 тисяч гривень на ремонт у квартирі – вирішить міськрада на найближчій сесії.

Нагадаємо, що Тетяна Ременюк була дружиною Андрія Ременюка, який загинув у 28 років під час обстрілу російськими терористами селища Піски. Його нагородили посмертно орденом «За мужність» III ступеня та нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень