Експомічника депутата, який п’яним гасав по нічному м.Рівне і махав простроченим посвідченням, взяли під варту (ФОТО/ВІДЕО)

Молодик на смерть збив військовослужбовця і втік із місця ДТП

Два місяці у СІЗО (без права внесення застави) проведе 24-річний чоловік, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП у Рівному.

Нагадаємо, аварія сталася у ніч проти неділі на вул. Соборній – п’яний молодик на Audi збив 27-річного військового, який перетинав дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм пішохід помер у лікарні, так і не приходячи до тями.

Водій тим часом із місця події втік, а після затримання поводився агресивно, ще й розмахував посвідченням помічника депутата (як згодом з’ясувалося – протермінованим), кажуть у поліції.

Фото - РівнеМедіа. 24-водій "Ауді", який збив військовослужбовця і втік
Фото - РівнеМедіа. 24-водій "Ауді", який збив військовослужбовця і втік

Освідування показало, що в його крові – понад 2 проміле алкоголю.

Водію, який залишив місце ДТП, та ще й керував авто у стані сп’яніння, вже повідомили про підозру за ч. 3 ст. 286-1 КК України.

Відповідно до санкції статті йому загрожує до 10 років за ґратами із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же строк.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень