Загинули мати і 19-річна дочка: перші подробиці смертельної ДТП із маршруткою під Черніговом (ФОТО/ВІДЕО)

Загинули пасажири маршрутки і водій

У вівторок, 7 грудня, під Черніговом сталася страшна аварія з маршруткою та фурою, яка забрала життя 13 людей. За життя ще сімох пасажирів продовжують боротися лікарі. Серед загиблих – жителі міста Борзна Ніжинського району та сусідніх сіл.

На зустрічну смугу виїхала фура

Маршрутка прямувала з Борзни до Чернігова, але зіткнулася з фурою, яка виїхала на зустрічну смугу. Удар був настільки сильним, що вантажівку навіть розвернуло.

Більшість пасажирів викинуло на дорогу, а решту затиснуло в маршрутці. До вечора родичі продовжували опізнавати своїх близьких.

Що відомо про загиблих?

Серед загиблих - мешканка села Велика Дочка Наталія Матяш, жінці було близько 55 років. Вона мала другу групу інвалідності, якраз їхала до Чернігова переоформляти документ.

«Вона ніде не працювала, була на пенсії з інвалідності. Займалася господарством, у них із чоловіком є земля. Чоловік – приватний підприємець», – розповіла одна із мешканок її села.

Також серед загиблих - вчителька Ніна Ткаченко, вона того трагічного ранку якраз їхала разом із 19-річною донькою Юлією. Обидві загинули.

Останньою була поїздка і для закоханої пари. Хлопець і дівчина планували одружитися і саме їхали знайомитися з батьками.

40-річний водій маршрутки Олександр Мартиненко також загинув. Він багато років працював водієм у компанії перевізника Калганова.

Що каже поліція?

Попередньо, причиною ДТП стати погодні умови. Фуру винесло на зустрічну смугу на слизькій дорозі. Також є питання щодо технічного стану маршрутки. Наразі поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження за цим фактом. 8 грудня поліція затримала водія вантажівки, яка зіткнулася з маршруткою.

Джерело — Обозреватєль

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень