Економія часу і палива для водіїв: на Рівненщині облаштовують понтонну переправу (ФОТО)

На час ремонту мосту

За понад 14,5 млн грн відремонтують міст на Рівненщині. Роботи проводитимуть на 50-му км траси Городище – Рівне – Старокостянтинів у селі Ремчиці Сарненського району.

Аби водіям не довелося зайвий раз об’їжджати, на час ремонту підрядник облаштовує поблизу мосту понтонну переправу.

Підготовчі роботи фірма «Євро Плюс Буд» розпочала ще тиждень тому, розповів заступник начальника Служби автодоріг області Микола Козачок:

Зараз проводяться підготовчі роботи щодо вкладання понтонного моста-переправи. Як тільки буде все готово, відразу перекриваємо повністю рух і приступаємо до ремонту мосту.

 

Понтонна переправа будується для того, щоб забезпечити повний ремонт і перекрити смуги проїзду саме на верхньому мосту. Спільно з патрульними ми розглядали можливість залишити рух однією смугою, але в такому разі ми могли б пропускати лише легковики і мікроавтобуси. А от автобуси й вантажівки не проходили б у нас по габаритах проїзду. На мосту треба буде розташовувати автокрани й іншу техніку, тому прийняли рішення облаштувати об’їзд – інакшого рішення немає.

Вартість облаштування переправи входить у загальну суму проведення ремонту. Хід та якість робіт контролюватимуть інженери Служби автодоріг, а договір передбачає 8-річну гарантію якості ремонту.

Як зазначив Микола Козачок, 8 років гарантії передбачено на всю роботу загалом, а по 5 роківна асфальтове покриття мосту і металеве бар’єрне огородження.

Між тим, згідно з договором, ремонтні роботи мають завершити до 31 грудня цього року.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень