Економіст дав невтішний прогноз щодо зарплат та цін в Україні

Чого чекати українцям

Економіст Григорій Кукурудза повідомив, що в Україні змінилися прогнози щодо зростання зарплат. Тепер очікується, що цей показник буде нижчим, ніж передбачалося раніше.

Ми погіршуємо прогноз зростання середньої заробітної плати у 2024 році до 20,3 тис. грн, що еквівалентно приблизно $500 (попередній прогноз — $510) з урахуванням більш суттєвої девальвації цього року, — повідомив Григорій Кукурудза.

Гривня продовжить поступово девальвувати. Очікується, що до кінця цього року курс може досягти 43 грн/дол. У зв’язку з цим очікується підвищення цін та продукти.

Джерело: Новини.Live

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень